Accountor Online

Welkom in de nieuwe wereld van volledig gedigitaliseerd financieel management. Kies voor Accountor Online en bespaar 50% van uw tijd. Tijd die u kunt vrij maken voor activiteiten die meer waarde toevoegen.

Contact

Als integrale oplossing verbetert en vergemakkelijkt Accountor Online de financiële controle over uw bedrijf. Vanuit onze deskundigheid kunnen wij u daarbij helpen om u meer te kunnen richten op uw kernactiviteiten. Samen met u bouwen we een systeem op dat exact aan uw behoeften beantwoordt.

Accountor Online biedt alles wat u nodig hebt in één compleet pakket: een perfect op elkaar afgestemde combinatie van persoonlijke administratieve diensten en moderne software. Een integrale oplossing voor het afhandelen van verkoopfacturen, inkoopfacturen en reiskostendeclaraties, de boekhouding en het verzorgen van rapportages. Allemaal digitaal. Hiermee kunt u tot wel 50% van de tijd besparen die u nu besteedt aan de facturering, terwijl u met minder inspanning een betere controle over uw financiën krijgt. Bovendien is de informatie altijd en overal beschikbaar: het enige wat u daarvoor nodig hebt is een internetverbinding. Onze professionals staan daarbij altijd voor u klaar voor persoonlijke ondersteuning: telefonisch, per e-mail of op kantoor.

Geïnteresseerd in de voordelen van Accountor Online? We stellen graag een gedetailleerde offerte op maat voor u op. De kosten voor Accountor Online zijn uiterst transparant, zonder licenties of andere verborgen kosten. U betaalt alleen voor het aantal afgehandelde transacties en de uren die onze professionals voor u werken. Makkelijker kan het toch niet?