Incasso Service

Als u een incassofactuur ontvangen hebt, kunt u met de verstrekte gegevens inloggen op Debtorweb om de vordering(en) te bekijken en te reageren. Opdrachtgevers kunnen inloggen op Clientweb.

Debtorweb Clientweb Privacy Statement Klachtenprocedure

Lastige debiteuren? Wij nemen ze graag van u over

Ook u komt ze ongetwijfeld tegen: debiteuren die de betaling van uw diensten uitstellen. Soms is één herinnering voldoende. Maar soms ook niet…

Hoeveel tijd steekt u in het incasseren van uw verkoopfacturen? Kostbare tijd die u liever besteedt aan uw kernactiviteiten? Accountor neemt u dit werk graag uit handen.
 

Uw behoeften staan centraal: maatwerk is onze specialiteit

Met onze jarenlange ervaring en moderne software hebben wij een flexibel dienstenpakket ontwikkeld, waardoor wij in staat zijn op efficiënte wijze al uw incassobehoeften te vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in de afwikkeling van grote volumes, maar kunnen ook kleine (maatwerk-) zaken goed aan. 

Accountor neemt een klacht uiterst serieus. Wij maken gebruik van een door de NVI goedgekeurde klachtenprocedure. Uw klant is hiermee verzekerd van een tijdige en correcte afhandeling van diens klacht met betrekking tot onze werkwijze. Ook bieden wij de mogelijkheid om een klacht voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Professionele service

  • Onze ervaren professionals behandelen uw zaken met de uiterste zorgvuldigheid. Zodat uw klanten ook uw klant blijven
  • Wij bieden u de scherpste tarieven: dankzij onze zeer efficiënte en geautomatiseerde werkprocessen
  • Wij zijn gespecialiseerd in het volledig opschonen van uw debiteurenbestand. Met als resultaat: debiteuren die zich voortaan houden aan uw betaalvoorwaarden
  • Zowel u als uw debiteuren genieten via internet van volledige transparantie. Dankzij onze nieuwste software op incassogebied
  • Een door de NVI goedgekeurde Klachtenprocedure.

Samenwerking in de praktijk

Maakt u gebruik van één van onze Accountor boekhoudservices? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw facturen automatisch worden opgenomen in het incassotraject. Alle zaken, bestanden en speciale verzoeken plaatst u via uw eigen beveiligde cliëntenportaal op ons internet. Wij doen de rest. 
 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

T: +31 (0)30 21 44 195
E: info@accountor.nl