Loopbaan

In de 140 Accountor-vestigingen verspreid over zeven landen werken op dit moment 2300 professionals die dezelfde passie voor resultaten delen.

Werken bij Accountor

Sinds 2002, toen we nog slechts een klein familiebedrijf met een veertigtal medewerkers waren, hebben we een snelle groei doorgemaakt. Om ook in de toekomst succesvol te zijn, moeten we continu blijven streven naar verbetering. Daarnaast moeten we onze deskundigheid verder ontwikkelen en zorgen voor een positieve sfeer en motiverende werkomgeving. Dat kunnen we alleen samen doen, door elkaar te stimuleren om voor unieke klantervaringen te zorgen.

Onze manier van werken is gebaseerd op een aantal sterke kernwaarden: respect, vertrouwen, moed en toekomstgerichtheid. We tonen respect voor iedereen, ook al verschillen we van mening. We werken op basis van vertrouwen en zijn ons ervan bewust dat dit een belofte voor de lange termijn is. We waarderen mensen die moed tonen door niet voor de makkelijkste weg te kiezen, want dat is de basis voor ontwikkeling. Tot slot hebben we onze blik gericht op de toekomst: die definieert de rest van ons leven en daarom moeten we de moed hebben om onze eigen toekomst te bepalen.

We waarderen mensen die verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen. In onze bedrijfsnaam zit niet voor niets het woord 'accountability', verantwoordelijkheid: we willen een bedrijf zijn dat verantwoordelijkheid neemt.