2015_07_02

Accountor Collect: Exact Online App

Accountor Collect is de Exact Online incasso App van Accountor. Maak op een eenvoudige en secure wijze gebruik van onze incassodiensten.

Ook u komt ze ongetwijfeld tegen: debiteuren die de betaling van uw diensten uitstellen. Soms is één herinnering voldoende. Maar soms ook niet… Hoeveel tijd steekt u in het incasseren van uw verkoopfacturen? Kostbare tijd die u liever besteedt aan uw kernactiviteiten? Accountor neemt u dit werk graag uit handen.

Uw behoeften staan centraal en met onze jarenlange ervaring en moderne software hebben wij een flexibel dienstenpakket ontwikkeld, waardoor wij in staat zijn op efficiënte wijze al uw incassobehoeften te vervullen.

Onze ervaren professionals behandelen uw zaken met de uiterste zorgvuldigheid. Zodat uw klanten ook uw klant blijven. Wij bieden u de scherpste tarieven: dankzij onze zeer efficiënte en geautomatiseerde werkprocessen. Zowel u als uw debiteuren genieten via internet van volledige transparantie. Dankzij onze nieuwste software op incassogebied.

Accountor Collect is te gebruiken in combinatie met alle ExactOnline producten, waaronder Boekhouden, Zakelijke Dienstverlening, Handel, Productie, Accountancy en Starter. In onze Accountor App vindt er dagelijks een update plaats van uw openstaande debiteurfacturen op basis van uw ExactOnline administratie (verkoopboek). Hierdoor worden debiteurfacturen en betalingen dagelijks in onze Accountor app bijgewerkt. U heeft direct inzicht in de status van al uw openstaande debiteurfacturen en u kunt tevens inzien voor welke debiteurfacturen er een incassotraject in behandeling is of is afgerond.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met
Nathalie de Jong  +316 52413929.