2015_09_22

Accountor sponsort de Delftse Studenten Korfbal Vereniging Paal Centraal.

Sinds 1994 heeft de stad Delft een eigen studentenkorfbalvereniging, genaamd Paal Centraal. Deze vereniging werd opgericht als ondervereniging van C.K.V. Excelsior, één van de vier ‘burger’korfbalverenigingen van Delft. In april 2002 werd besloten om zelfstandig verder te gaan. Sinds het seizoen 2002-2003 telt Delft dus vijf korfbalverenigingen.

Het voordeel van een studentenkorfbalvereniging is dat het programma speciaal is afgestemd op studenten. Naast het trainen, de competitie en toernooien spelen ook gezelligheid, feesten en het onderling contact een grote rol. Paal Centraal heeft op het moment drie competitieteams. De competitieteams spelen op zaterdag wedstrijden in de 3e klasse, de reserve 4e klasse en de breedtesport van het district Noord-West. Ook is er een midweekteam dat op doordeweekse avonden wedstrijden speelt tegen teams van andere (studenten)korfbalverenigingen (o.a. uit Amsterdam, Rotterdam en Tilburg).

Bij Paal Centraal bestaat ook de mogelijkheid om alleen maar te trainen, zonder dat je competitie speelt, omdat je bijvoorbeeld je conditie op peil wilt houden of bij je ‘oude’ club wilt blijven spelen.

In juni 2015 werd het toernooi Paal Bokaal van Paal Centraal door Accountor gesponsord en met ingang van het nieuwe seizoen 2015-2016 is Accountor sponsor van Paal Centraal. De eerste wedstrijden in het ‘Accountor’shirt zijn al door Paal Centraal gewonnen.

Wij wensen de spelers van Paal Centraal veel succes en graag zien we elkaar in Delft tijdens een sportieve ontmoeting.

Namens Accountor,

Nathalie de Jong 
Manager Sales and Client Relations

telefoonnummer: 030-2144195