2016_03_25

Accountor Nederland Great Place to Work 2016

Vol trots kan Accountor Nederland bekend maken dat wij een Great Place to Work® zijn!

Great Place to Work® organiseert jaarlijks een onderzoek naar goed werkgeverschap in vele landen waaronder Nederland. De sociale missie van Great Place to Work® is: “Bouwen aan een betere samenleving door organisaties te helpen in hun ontwikkeling naar een Great Workplace.” Op basis van onderzoek onder medewerkers en managers van best presterende organisaties is het Great Place to Work® model en de ‘Great Workplace definitie’ ontstaan. Een ‘Great Workplace’ is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun baan en veel plezier hebben met de mensen met wie zij samenwerken”.

Accountor heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan het Great Place to Work onderzoek en is direct genomineerd. Onze kernwaarden komen overeen met de definitie van Great Place to Work: respect, vertrouwen, moed en toekomstgerichtheid. Deze waarden zijn absoluut meer dan alleen woorden voor Accountor, het is een gevoel en wij passen dit zowel intern als in de communicatie richting onze klanten en al onze partners en onze werkzaamheden toe.

Dinsdagavond 22 maart werden in het prachtige Philharmonie in Haarlem alle genomineerden voor de Best Workplaces 2016 gepresenteerd. Bij dit feestelijke event waren namens Accountor Guido Wellig, Marcel de Jong, Jolanda Lampie en Jolanda Wilmering aanwezig. Het was een avondvullend programma waarbij alle genomineerden in het zonnetje zijn gezet en een onderscheiding in ontvangst hebben genomen. Als Great Place to Work mag Accountor met trots een jaar lang het logo vermelden: Great Workplace 2016! Een geweldig gevoel!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie de Jong via het nummer: 030 -2144195 of per mail: info@accountor.nl

Lijst Best Workplaces 2016: http://www.greatplacetowork.nl/beste-werkgevers