2016_01_19

DVO/Accountor organisator NK Veldkorfbal 2016 en 2017

Met trots kan Accountor als naamsponsor van korfbalvereniging DVO/Accountor aankondigen dat het NK Veldkorfbal 2016 en 2017 wordt gehouden bij DVO/Accountor in Bennekom. Door het ondertekenen van de overeenkomst door voorzitter Iwan van den Berg van DVO/Accountor en KNKV- voorzitter Rob Meijer is DVO officieel de organisator geworden van het NK Veldkorfbal voor de komende twee jaren.

Het NK Veldkorfbal zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 11 juni. Tijdens de finales zal er door de C-jeugd, B-jeugd, A-Jeugd en de Ereklasse gestreden worden om de nationale titel in het veldkorfbal.

Het beloofd dit jaar een bijzondere en feestelijke dag te worden bij DVO in Bennekom, want de club bestaat dit jaar 70 jaar. Dubbel feest dus! De voorbereidingen zijn al in volle gang om er een mooi sportfeest van te maken. DVO beschikt over een prachtig sportcomplex en een grote schare aan vrijwilligers met relevante ervaring. Het is een dag die je als korfballiefhebber zeker niet mag missen. Het is dé afsluiting van het seizoen.

Meer informatie over dit evenement zal in de loop van het seizoen te vinden zijn op de websites van Accountor, DVO en de KNKV.