2016_01_25

Samenwerking met StudentsPlus

In 2015 zijn StudentsPlus en Accountor een samenwerking aangegaan. De intentie is een langdurige samenwerking op gebied van incassodiensten.

De afdeling Operationele Zaken van StudentsPlus zegt hierover: “StudentsPlus verzorgt al meer dan 10 jaar individuele bijles en huiswerkbegeleiding bij leerlingen thuis. Deze bijlessen worden gegeven door studenten. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag worden alle administratieve en financiële zaken rondom deze bijlessen geregeld.

Helaas krijgen ook wij te maken met klanten die niet betalen. Hier hebben wij een aantal maanden geleden Accountor voor ingeschakeld. StudentsPlus heeft onder andere gekozen voor Accountor vanwege het incassokeurmerk dat zij hebben. We vinden het namelijk erg belangrijk dat er op een nette manier met onze klanten wordt omgegaan. Tot op heden zijn wij erg tevreden over Accountor! Het contact verloopt prettig en veel van de doorgestuurde klanten hebben de openstaande facturen inmiddels voldaan!”

Ook Accountor is erg tevreden over de samenwerking met StudentsPlus. Indien u vragen hierover heeft of ook geïnteresseerd bent in de diensten van Accountor, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 030-2144195.