2016_02_09

StartMeUp: MeetUp en presentatie op 16 februari 2016

StartMeUp is een netwerk voor startende ondernemers die elkaar iets gunnen. Kennis, kunde en business met elkaar delen, daar geloven zij in. StartMeUp stimuleert starters om in elkaar te investeren. Door ervaringen met elkaar uit te wisselen, elkaar opdrachten te gunnen en daar soms samen mee aan de slag te gaan.

Accountor is een partnership aangegaan met StartMeUp. Als partner helpen wij startende ondernemingen bij de opzet van hun administratie of personeelsadministratie. Daarnaast kunnen wij ook advies geven op gebied van debiteurenbeheer en incasso en incassozaken behandelen.

Op dinsdag 16 februari 2016 organiseert StartMeUp in het World Wings hotel in Rotterdam een MeetUp. Accountor zal tijdens deze MeetUp een informatieve presentatie geven over debiteurenbeheer: “Show me the money”. Goed debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van een succesvolle onderneming. Wij bespreken o.a. de volgende onderwerpen: Algemene Voorwaarden, het sturen van herinneringen, WIK en behoud je klant.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie de Jong via het nummer: 030 -2144195 of per mail: info@accountor.nl