2016_03_16

Verlenging sponsor overeenkomst Accountor Maliebaanloop is een feit.

Na een succesvolle 31e editie op 18 oktober 2015 hebben Accountor en AV Phoenix een driejarig sponsorcontract ondertekend. Met de ondertekening van het sponsorcontract is Accountor voor de komende drie jaren weer naam- en hoofdsponsor van de Maliebaanloop in Utrecht.

Accountor heeft bewust gekozen voor de Maliebaanloop. Het is kleinschalig, echt een familie hardloopevent en in onze prachtige thuisstad Utrecht. Accountor heeft vorig jaar uiteraard ook meegedaan met twee hardloopteams. Andere medewerkers hebben meegeholpen met de voorbereidingen voor en tijdens de dag en bij het uitdelen van Accountor bidons aan alle hardlopers en ballonnen aan de kinderen.

Uiteraard zal Accountor ook dit jaar weer aanwezig zijn met ballonnen en bidons, maar zal Accountor zich ook gaan richten op de verdere aankleding van de jeugdloop. Daarnaast zijn er concrete ideeën om een hardloopclinic te gegeven door atletiekvereniging AV Phoenix, zodat iedereen dit voorjaar al goed van start kan gaan met de trainingen. Samen hebben we veel leuke ideeën voor de komende edities!

Binnenkort volgt er meer informatie over de Accountor Maliebaanloop. Noteer alvast zondag 16 oktober 2016, de volgende editie van de Accountor Maliebaanloop, in de agenda.

Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met Nathalie de Jong: 030-2144195 of via info@accountor.nl

www.maliebaanloop.nl