Accountor Group

Onze visie

Wij zijn de grootste dienstverlener op het gebied van financieel management en HR-services voor grote en kleine bedrijven in Noord-Europa.

Onze merkbelofte is 'Passion for Results.' 

We zetten ons 100% in voor onze klanten. We delen uw doelstellingen en helpen u uw grenzen te verleggen. Ons uitgangspunt is u te helpen betere resultaten te bereiken. We zijn sterk betrokken en streven ernaar de beste te zijn. We hebben een persoonlijke, menselijke benadering en laten ons leiden door onze passie voor het verbeteren van uw financiële prestaties.

Drie beloftes aan onze klanten

Actieve en heldere communicatie

In het geval van vragen of problemen zoeken we altijd contact. Maar dat doen we ook gewoon om te informeren of alles naar wens is. Financiële dienstverlening is meer dan alles goed doen. Het gaat ook over goede communicatie. We zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent over de actuele stand van zaken in uw bedrijf. En we willen ook graag weten of alles naar wens gaat.

In één keer goed en op tijd

We leveren onze klanten waar ze om vragen. En natuurlijk binnen de afgesproken termijn. Voor ons zijn al onze klanten VIP's die recht hebben op een eersteklas service. U kunt erop vertrouwen dat we leveren wat we beloven. Correct en binnen de afgesproken termijn.

Expertise onder handbereik

We bieden onze klanten eenvoudige toegang tot de juiste expertise. Het enige wat u hoeft te doen is ons het vertrouwen te geven om uw problemen op het gebied van financieel management op te lossen. Of om gewoon even bij te springen! We geloven in persoonlijke dienstverlening dichtbij de klant. We willen graag nauw met u samenwerken en u met de juiste kennis ondersteunen. We zijn gemakkelijk bereikbaar via alle kanalen en bieden een volledig dienstenpakket, dicht bij u in de buurt.

Onze waarden

We zijn trots op onze waarden: respect, vertrouwen, moed en toekomstgerichtheid.