2015_06_08

Accountor zaalvoetbalteam

Na een drukke dag op kantoor een fanatiek potje zaalvoetbal spelen met collega’s.

In de omgeving van Utrecht zijn er tal van bedrijven die deelnemen aan een zaalvoetbalcompetitie die voor bedrijven wordt georganiseerd. Deze bedrijven zien, net als Accountor, dat deze sportieve, sociale en vooral gezellige avondbesteding goed is voor de teambuilding.

Als aanvoerder van het Accountor zaalvoetbalteam heeft Mourad el Bouchihati gemerkt dat je collega’s ook op een andere manier leert kennen. “Door samen te werken en door als team altijd een goed resultaat proberen neer te zetten, iets wat je samen ook dagelijks op de werkvloer probeert te bereiken. Zo worden collega’s meer teamspelers en worden ze geprikkeld om het beste uit zichzelf te halen. We kunnen zeggen dat fitheid en succes met elkaar gepaard gaan. Medewerkers presteren beter wanneer zij zich fysiek en mentaal in balans voelen. Sporten is een gezonde bezigheid en leidt tot minder ziekmeldingen en energiekere medewerkers die in staat zijn de juiste beslissingen te nemen”.

Het Accountor zaalvoetbalteam is halverwege het seizoen 2014 ingestroomd in de lopende zaalcompetitie van Interstep nadat wij door onze klant bol.com waren uitgedaagd. Ondanks dat de competitie al in volle gang was, is het Accountor gelukt de eindrondes te bereiken op basis van de behaalde punten. Vrijwel alle tegenstanders werden verslagen. Een alles beslissende wedstrijd tegen voormalig titelhouder bol.com resulteerde uiteindelijk in het resultaat dat wij als team voor ogen hadden. Accountor mag zich hierdoor met trots tenminste één jaar kampioen van de Interstep Zaalvoetbalcompetitie voor bedrijven noemen.

Inmiddels is het nieuwe seizoen begonnen, waarin wij met veel plezier en passie onze titel zullen verdedigen.