2016_01_24

Accountor, ook voor rijscholen

Accountor en Flexpulse Automatisering zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van boekhouding, debiteurenbeheer en incasso om een rijschool optimaal te kunnen ondersteunen en te ontzorgen.

Flexpulse heeft speciaal voor rijscholen het automatiseringsprogramma “PlanRijles” ontwikkeld. Hierin kunt u als rijschool uw dagelijkse ledenadministratie bijhouden zoals leerling-informatie, het aantal lessen, pakketten, facturen, (kas-)betalingen en examens.

Waarmee kunnen we u helpen?
In PlanRijles hebt u een duidelijk overzicht van uw verstuurde facturen, u weet welke facturen er nog openstaan, maar u zit veel in de auto en kunt de leerling niet bellen. Accountor helpt u graag de facturen betaald te krijgen. Soms is één herinnering voldoende. Maar soms ook niet. Accountor kan het herinneren van uw leerling van u overnemen door middel van een pre-incasso traject. Pre-incasso bestaat uit het versturen van een slotsommatie en het uitbellen naar uw leerling. Vreemde ogen dwingen en u behoudt uw relatie met de leerling. De leerling wordt erop gewezen dat, indien de betaling uitblijft, de factuur ter incasso wordt aangeboden bij Accountor. Betaalt uw leerling de factuur na de slotsommatie niet? Dan wordt de factuur direct doorgestuurd naar de incasso afdeling van Accountor.

Door de samenwerking tussen Flexpulse en Accountor is uw boekhouding in goede handen. In combinatie met de ingebouwde exportmodule naar Exact Online, kan uw volledige administratie op een zeer efficiënte manier worden afgehandeld door Accountor. Accountor kan uw gehele boekhouding uitvoeren of alleen controleren, net waar u behoefte aan heeft. Daarnaast bestaat het uitvoeren van uw salarisadministratie ook tot de mogelijkheid.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over wat Accountor en Flexpulse voor uw rijschool kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. U kunt contact opnemen met Maarten Barendse of David Koekkoek van Accountor op het nummer: 030-2144195 of per e-mail via sales@accountor.nl.

Meer informatie over PlanRijles van Flexpulse kunt u vinden op: www.flexpulse.nl